Connect with us

ВИДЕО

САМО В ТОП ПРЕСА! И в Гоце Делчев поискаха оставката на Борисов! ВИДЕО

Published

on

Да подкрепят протестите срещу управлението на кабинета Борисов, неврокпчани спонтанно излязох днес на протест на централния площад. Никой не ни е организирал, всичко стана спонтанно по социалните мрежи, споделиха протестиращи. Най-големите грехове на правителството на Бойко Борисов са корупцията и толериране на чужди интереси в страната ни, смятат протестиращите в Гоце Делчев. Да протестират всеки ден в късния следобед до подаване на оставката на Борисов, заявиха ораторите на протеста.

ВИДЕО

/Видео/ Това трябва да се прочете! ФБ взеха на подигравка кмета на Благоевград, хванаха го в куп лъжи! Представя се за строител, а за 25г е построил една сграда! Сложил си легнал полицай пред къщата! Питат го взима ли 10%?

Published

on

Преди 1г в предизборната програма Томов се представи на благоевградчани като строител, бил завършил една сграда 1500 РЗП и сега строял нова.

Ах, ти Руменчо, лъжец ли си, кажи? Признай си пред хората! Защо не им каза от кога се занимаваш със строителство и колко сгради си построил за това време? Не е трудно да си направим справка и да разберем, че се водиш строител от 25 г, а си построил едва една сграда, която има още проблеми и се водят дела от собствениците, които си обещетил.

За сградата на пазара говорим, сети ли се? Там, където ти пречи пазарът искаш да го закриеш и уж много искаш да има черква, но не казваш за другите  твои корисни цели. Дали може да се завземе още  общински терен и да ги придъпаш да стриш на тях друга сграда, без значение за колко години ще го направиш?

Руменчо,  що не каза на хората,  че  РЗП 1500 е нищо, дори къщи си правят хората с такава разгъната площ. А се пъчиш пред камерите и да казваш, че си построил  за 15 г., това е смешно, а хората, които си ги обещетил още плачат, че не могат да живеят спокойно и страдат от изпълнението.

Какво да кажем за сегашния строеж, който правиш в „Еленово“, според читателите във форумите бил потръгнал откакто си кмет.  Е,  да, има нещо вярно…За една година от партер вече си на последен етаж, това за теб си е успех. Все пак строителният отдел  ти е подръка!

Как може да имаш стрително разрешение от 2012 г. да запонеш строежа 2015г. и през 2019г. да си стигнал на партера. Е, те на това му се казва строителство!

С такива темпове управляваш и общината, ако може да се каже, че сам я управляващ.Ти си под чехъл, както жена ти договаряше всичко с работниците и ти лично ги изпращаше тя да им дава заплатите  мизерни, с доста удръжки и осигуровки на 4 часа ,а работят по 10 часа.

Не ставаш Томов от село Сатовча, трето поколение благоевградчанин,не  ставаш! Община е сериозно нещо, трябва качества, ти една фирма не  можеш да управляваш да не говорим да  прекратиш, та искаш цял град. Знаем, хубаво е да ти звъни телефонът и да те прехвалят ,че си кмет и ще им решиш проблемите, но вече те разкриха всички.Ясен си като другия твоят прияте по чашка!

Ти Руменчо,  декларираш едни пари пред органите,а всъщност как строиш тази сграда с какви средства?

Взимаш ли проценти от обществените поръчки?

Защо ги печелят само фирми, близки до теб и твоя кръг хора, които ти бяха помощници по изборите? Например Ганджов, Киройчев и дуги.

Ще те изтърпят още малко хората и после с камъни ще те гонят като предишния кмет,а ти се възползвай през това време да си решиш твоите лични проблем и ангажиментите към спонсорите.

 

 

Continue Reading

ВИДЕО

86 000 лв. са натрупаните задължения за 2019 г. на читалището в Гоце Делчев

Published

on

Натрупаните финансови задължения за календарната 2019 година  на читалище „Просвета- 1865“ в гр. Гоце Делчев възлизат на внушителната сума от 86 000 лв. Това стана ясно на вчерашното заседание на общинския съвет което бе и първа точка от дневния му ред: Приемане отчетите на читалищните настоятелства за 2019 г. и планове за развитие на читалищната дейност на територията на Община Гоце Делчев. Съветниците приеха отчетите на всички читалища с изключение на читалището в с. Корница поради отсъствие на докладчикът. Някои от постоянните комисии препоръчаха на настоятелства да организират дейността си спазвайки разпоредбите и сроковете на закона за народните читалища и уставите им. Договорите за отдаване на свободни помещения от читалищни сгради да не бъдат безсрочни и цените на наемът да не бъдат под минималните определени с решение на Общинския съвет. Читалище „Просвета 1865“ в Гоце Делчев в доклада си отчете натрупани 86 000 лв. задължения през отчетната 2019 г. Съветникът от ГЕРБ, Ангел Тунчев, зададе въпросът как и за какво са натрупани тези задължения отговор на който даде секретарят на читалището, Георги Мишев.

 

Continue Reading
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

октомври 2020
ПВСЧПСН
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

ПОПУЛЯРНИ